kehitysparkki.at

Visit Parkano virkistää matkailua

Parkanon matkailutoiminnassa on näkyvissä mukavaa virkistymistä. Kehitys-Parkin vauhdittamana syntynyt Parkanon Matkailuyhdistys ry vie Parkanon matkailuvaltit ja -palvelut näytille Kotimaan Matkailumessuille huhtikuun 21.–23. päivinä. Messuilla julkistetaan myös yhdistyksen Visit Parkano -brändille rakennetut verkkosivut.

Visit Parkano -sivusto kokoaa Parkanon matkailun valtit ja mahdollisuudet, joten jokaisen matkailun parissa toimivan kannattaa näkyä siellä. Se onnistuu liittymällä Parkanon Matkailuyhdistyksen jäseneksi. Samalla saa näkyvyyttä myös messuilla ja muissa tapahtumissa, kertoo Kehitys-Parkilla kehityskoordinaattorina työskentelevä ja Matkailuyhdistyksen hallitukseen kuuluva Sari Peltomaa.

Elokuun lopulla 26.8. Matkailuyhdistys on mukana pitämässä ääntä Parkanon huikeasta luonnosta ja sen mahdollisuuksista, kun Ihminen luonnossa -tapahtuma herätellään henkiin vuosien tauon jälkeen. Mukana on paljon paikallisia toimijoita. Matkailuyhdistys kantaa kortensa kekoon kokoamalla Käenkoskelle seminaarin, jonka esiintyjälistaa varmistellaan parhaillaan. Kaupunki ottaa merkittävän vastuun tapahtuman onnistumisesta, ja esimerkiksi Parkanon 4H-yhdistys sekä Taideyhdistys Umbra järjestävät ohjelmaa. Tapahtumaviikonloppuna käydään myös Paroonin Perhokunkku -kilpailu Viinikanjoella. 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.