kehitysparkki.at

Yritykset mukaan Ihminen luonnossa -tapahtumaan

Ihminen luonnossa -tapahtuman ovat ideoineet Aino Malinen, Ari Tuomisto, Terttu Hermansson, Hannu Raitio ja Sari Peltomaa.


Parkanon Matkailuyhdistyksen puheenjohtaja Hannu Raitio haastaa alueen yrityksiä mukaan kehittämään Ihminen luonnossa -tapahtumaa kansainväliseksi ja sitä kautta brändäämään Parkanoa. Hyöty tulee yrityksille takaisin, kun tapahtuman ja koko Parkanon tunnettuus lisääntyy ja matkailijoiden määrä kasvaa.

– Tapahtuma tuntuu nyt herättävän erittäin suurta mielenkiintoa, joten on h-hetki lähteä tekemään siitä vähitellen kansainvälistä. Tähän tarvitsemme sekä kaupungin että yritysten tukea, Raitio toteaa.

Ihminen luonnossa -tapahtumassa halutaan tarjota kävijöille vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin. Siksi kaikki sponsorituki yrityksiltä on enemmän kuin tervetullutta. Pienimmillään tukensa voi osoittaa liittymällä Parkanon Matkailuyhdistyksen jäseneksi, mistä tarkempaa tietoa löytyy täältä: https://visitparkano.fi/parkanon-matkailu-ry/

Rahallisen tuen lisäksi Raitio toivoo yrittäjien tuovan tapahtumaa julki ja tietenkin myös itse osallistuvan siihen.

Vuosien tauon jälkeen henkiin herätetyssä Ihminen Luonnossa -tapahtumassa on mistä valita itselleen mieleinen tapa viihtyä luonnossa. Suuri osa tapahtumista keskittyy Metsämuseoalueelle, jossa esimerkiksi lauletaan yhdessä ja tehdään Metsämieli-harjoitteita. Koululaiset viettävät siellä geopäivää, ja kaikki halukkaat voivat poiketa sinne Vesipääskyn georisteilyllä. Avointen ovien illassa puhallellaan  luomukuplia, värkkäillään kaisloista ekoveneitä ja leikitään perinneleikkejä. Toimintapäivässä on ohjelmaa kaiken ikäisille.

Hyvinvointia luonnosta -seminaari järjestetään Käenkoskella lauantaina 26.8. Päivän aikana kuullaan useita alustuksia liittyen hyvinvointiin ja luontomatkailuun. Mukana on Tokion yliopistosta filosofian tohtori Lu-Min Vaario, joka puhuu aiheesta Suomi matkailumaana aasialaisen silmin katsottuna

Ihminen luonnossa -viikon ohjelmaan voi tarkemmin tutustua täällä: http://www.parkano.fi/ihminen-luonnossa/

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.