kehitysparkki.at

Rakentajapäivät 16.–18. maaliskuuta

Rakentajapäivät vetävät paljon väkeä urheilutalolle. Näin isolla
joukolla seurattiin tonttihuutokauppaa vuoden 2016 tapahtumassa.

Rakentajapäivät tulevat taas ja kokoavat keväiseen Parkanoon tarjolle monipuolisen kattauksen rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvää tietoutta. Sisustuksen tuoreimpia trendejä esittelee tällä kertaa kiinteistökuningatar Kaisa Liski.

Ensimmäiset parikymmentä näytteilleasettajaa on jo ehtinyt varata paikkansa urheilutalolta, mutta mukaan mahtuu vielä. Kehitys-Parkin järjestämistä messuista on vetovastuun tällä kertaa ottanut Susanna Niemi, joka vastaa sekä tiedusteluihin että paikkavarauksiin numerossa 044 285 5331.

Rakentajapäivien kylkeen on tehty alustavia suunnitelmia myös koko Parkanon avoimista ovista, jolloin yleisölle avattaisiin yhtä aikaa pääsy kaikkiin Parkanossa myynnissä oleviin rakennuksiin.

Rakentajapäivät järjestetään Parkanossa nyt neljättä kertaa. Kaikille messuille on saatu väkeä hyvin liikkeelle sekä runsaan osastojen ja työnäytösten määrän että mielenkiintoisten vierailijoiden ansiosta.

Vuoden 2010 rakentajapäiville väkeä houkuttelivat televisiosta tutun Ari Lahden työnäytökset sekä Jani Wickholmin musisointi. Vuoden 2012 rakentajapäivien yleisöä viihdytti Tarja Lunnas. Vuonna 2016 osoittautui tonttihuutokaupan järjestäminen huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämänä Rakentajapäivien mainioksi vetonaulaksi.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.