kehitysparkki.at

Anniina aloitti Kehitys-Parkissa

Kehitys-Parkissa aloittanut Anniina Leppihalme toivoo yrittäjien ottavan rohkeasti yhteyttä.

 

Elinkeinoyhtiö Kehitys-Parkissa on helmikuun alusta lähtien uutena kehityskoordinaattorina palvellut yrittäjiä parkanolainen Anniina Leppihalme. Hän toimii Sari Peltomaan äitiysloman sijaisena ja vastaa erityisesti matkailuun liittyvistä hankkeista.

– Työnjakomme on sellainen, että minä teen enemmän töitä matkailuun liittyvien hankkeiden kanssa ja jonkin verran myös yrityshankkeiden ja aloittavien yrittäjien neuvonnan parissa. Jari Pihlajamäki taas keskittyy enemmän yritystoiminnan kehittämiseen mutta auttaa myös yrittäjyyttä aloittelevia.

Leppihalmeella on kokemusta sekä yrityksen taloushallinnon tehtävistä että pankkityöstä. Koulutukseltaan hän on tradenomi. Työnsä Kehitys-Parkissa hän kokee todella mielenkiintoiseksi ja on erittäin tyytyväinen, että tuli valituksi tehtävään.

– On ollut mukava nähdä, kuinka Parkanossa on oikeasti aktiivisia yrityksiä kehittymään. Yhdessä on hienoa miettiä parhaita rahoitusvaihtoehtoja ja liiketoimintaa kokonaisuudessaan, oli kysymyksessä sitten hanke, yritysidea tai vaikkapa rekrytointitarve. Ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin päin, jos teillä on kysymyksiä yritysideaan tai yrityksen toimintaan liittyen, hän kannustaa.


 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.