kehitysparkki.at

Tervetuloa Rakentajapäiville!

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski tulee Parkanon Rakentajapäiville kertomaan kaiken, mitä on hyvä tietää asuntokaupoista. Kaksipäiväiset Rakentajapäivät tuovat ensi lauantaina ja sunnuntaina 17.–18.3. esille paljon ajankohtaista asiaa rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta. Näytteilleasettajia on urheilutalolla mukana reilut neljäkymmentä.

Kaisa Liskiä kuullaan lauantaina klo 12–13. Myöhemmin ensimmäisenä messupäivänä kaksi Parkanon Seudun Hengitysyhdistyksen kutsumaa asiantuntijaa puhuu sisäilmaongelmiin liittyvistä teemoista.

–  Näillä rakentajapäivillä on myös puutarhan suunnitteluklinikka, jonne voi tuoda kuvan puutarhakohteesta ja pyytää vinkkejä, kertoo Susanna Niemi, joka on tällä kertaa ottanut vetovastuun Kehitys-Parkin järjestämistä messuista.

Toinen klinikka liittyy saunomiseen. Saunaseura Löylynlyömät tuo paikalle pihasaunan, joka on lämpimänä koko messutapahtuman ajan. Seuran edustajia on vastaamassa kysymyksiin saunan rakentamisesta, saunomisesta ja saunaperinteestä.

Messujen sunnuntaipäivässä on omaa ohjelmaa lapsille, kun lavalla esiintyy hurmaava Lumikuningatar yhdessä lumiukkoystävänsä kanssa. Mukana seikkailemassa ja innostamassa lapsia liikkumaan on myös aina yhtä vauhdikas Supersam. Seurakunta pitää lapsille puuhanurkkaa, ja urheilutalon pihapiirissä järjestetään talutusratsastusta.

Messut ovat urheilutalolla avoinna molempina päivinä klo 11–16. Tiedusteluihin ja viime hetken paikkavarauksiin vastaa Susanna Niemi numerossa 044 285 5331.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.