kehitysparkki.at

Käenkoskella avajaiset perjantaina

Terhi Yildirim palaa äitiyslomalta työskentelemään Käenkoskikeskukseen. Hänen miehensä Hikmet on taustatukena toiminnassa.

 

Uudet yrittäjät avaavat Käenkoskikeskuksen perjantaina tuomalla Parkanoon Kake Randelinin ja Channel Four -tanssiorkesterin. Seuraavana lauantaina vietetään ysäri-iltaa Ressun & Jussin tahdittamana ja pääsiäistanssit takaa Yölintu. Näin päästään huhtikuuhun, jolloin ensimmäisenä lauantaina on vuorossa Art Festivon Semmareiden konsertti.

– Tarkoituksemme on järjestää pari kertaa kuukaudessa tanssit tai keikka. Lähdemme nyt liikkeelle tansseilla, mutta tuomme tarjolle myös pop-rock-iltoja, kertoo Terhi Yildirim suunnitelmista.

Käenkoskikeskuksen toimintaa Parkanon Urheilijoiden vuokralaisena pyörittävästä yrityksestä vastaa Milla Yildirim. Naisten tukena ovat tietysti aviomiehet. Perheillä on pitkä kokemus yökerhotoiminnasta Kankaanpäässä, Parkanossa ja Sastamalassa.

Yildirimit jatkavat Käenkoskella myös juhlatoimintaa, jonka järjestäminen on heille itselleen aivan uutta.

– Meiltä voi yhtä lailla varata tiloja häitä ja syntymäpäiviä varten kuin aiemmaltakin yrittäjältä. Teemme yhteistyötä Kankaanpään ykköspitopalveluihin kuuluvan Lumiaisen kanssa. Vahva ammattilainen kumppaninamme takaa, että saamme toiminnan hyvin liikkeelle, Terhi Yildirim toteaa.

Hän lähettää parkanolaisille toiveen, että Käenkoskikeskuksen palveluja käytettäisiin edelleen.

–  Monella oli Parkanossa huoli, että jatkuuko toiminta. Nyt, kun jatkamme, niin toivottavasti myös paikalliset tulevat edelleen Käenkoskelle. Tanssiporukkaahan tulee kyllä ympäristökunnista ja ympäri Pohjanmaata, niin upea paikka tämä Käenkoski on. Otamme vastaan myös ehdotuksia ja palautetta, joten pidetään yhteyttä.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.