kehitysparkki.at

Huomenna talousklubiin!

Liiketoiminnan KehittämisKlubin teemana on huomeniltana Parkanossa talous. Vielä tänään ehdit ilmoittautua Kahvila Käenkulmassa pidettävään tilaisuuteen. Talousklubi tarjoaa Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluja pk-yrityksille.

Hinnoittelusta, taloudenhallinnasta ja kassanhallinnasta puhuu Juha Vikman Kassavirtaohjaus Oy:stä. Yrittäjien tukipalveluita esittelee Harri Meller Pirkanmaan Yrityskummeista. Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus vapaamuotoiseen ajatustenvaihtoon asiantuntijoiden ja muiden yrittäjien kanssa.

Tilaisuus aloitetaan klo 17.30 kahvilla, jonka jälkeen kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma pitää avauspuheenvuoron. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kehitys-Parkin kanssa PIIRU-hanke, Pirkanmaa TE-keskus ja Pirkanmaan Yrityskummit.

Ilmoittautumiset Kehitys-Parkkiin p. 040 8441 991 tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.