kehitysparkki.at

Hei kesäasukas!

Parkanon kaupunki ja Kihniön kunta haluavat palvella vapaa-ajanasukkaita entistä paremmin. Siksi Kehitys-Parkista lähetettiin keväällä kirjeitse kysely 1588 kesämökkiläiselle.

Esiin tulleisiin tiedotustarpeisiin vastaamme nyt lähettämällä sähköisen uutiskirjeen kaikille sähköpostiosoitteensa antaneille. Tulossa on myös Ympäristötorin yhteydessä 29.6. kesäasukastapahtuma, johon olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja kyselemään asioista.

Kyselyyn vastanneet kesäasukkaat toivoivat tietoa esimerkiksi tapahtumista, ulkoilureiteistä, leikkipuistoista ja yleisistä uimarannoista. Kehittämisehdotukset liittyivät esimerkiksi jäteasioihin, ympäristön ja vesistöjen puhtauteen ja teiden kunnossapitoon.

– Otimme nöyränä vastaan ideoita ja ehdotuksia, ja toivomme saavamme niitä tulevaisuudessakin. Kaikkeen ei pystytä vastaamaan heti, mutta kehittämistyötä tehdään koko ajan ja vähitellen, toteaa kehittämiskoordinaattori Anniina Leppihalme Kehitys-Parkista.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.