kehitysparkki.at

Ketterä terästukku loistosijainnilla

– Teräsalalle on turvallista tulla Parkanoon, sillä töitä on varmasti. Täällä on tarjolla terästä, töitä ja pieniä sekä keskisuuria alihankkijoita, toteaa terästukkuliike TM Raudan toimitusjohtaja Tero Pentti.

– Yhteistyön ja verkostoitumisen kulttuuri on täällä myös hyvä ja tuntuu koko ajan paranevan, hän jatkaa.

TM Raudan tuotannossa aivan uusi suunta on infran rakentaminen, esimerkiksi alitusten ja ponttien toimittaminen. Yritys myi juuri valmistuneeseen Ratinan kauppakeskukseen Tampereelle tuhat tonnia ponttia. Kehitystyön myötä valikoimiin ovat tulleet myös ritilät, aitatuotteet ja verkot.

Nopea reagointi tukee kasvua

TM Rauta on kaupannut terästä jo vuodesta 1985. Priiman tuotteen tukkumyynti on pääsuunta, mutta ohessa pyörii myös romukauppaa. Pienasiakkaitakin palvellaan suoraan pihasta. Toiminnan kasvua kovasti kilpaillulla alalla on siivittänyt nopea reagointi.

– Vahvuutemme teräskaupassa ovat ketteryys ja joustava palvelu. Aika nopeasti myös haistelemme, jos on tarvetta vaihtaa tuotevalikoimaa, Pentti pohtii.

Yritys työllistää tällä hetkellä viitisentoista työntekijää, ja lisää tarvitaan. Juuri nyt etsitään osaajaa sekä teräsmyyntiin että varastolle.

TM Raudalla on myyntikonttori Oulussa ja toinen toimisto Puolassa. Vientiä on sekä Puolasta että Parkanosta. Pentti pitää Parkanoa erittäin fiksuna paikkana yritykselle.

– Olemme täällä loistavalla paikalla isojen teiden risteyksessä. Kuljetusliikkeetkin kiittelevät sijaintiamme ja isoa tonttiamme, jossa on helppo asioida. Hommansa osaava henkilökunta on toinen Parkanon etu. Täällä ihmisillä on asenne kohdallaan.

 

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.