kehitysparkki.at

Parkanon elokuu on elävä!

 

Ensi viikonloppuna on Parkanossa taas mistä valita, kun ihminen Luonnossa -tapahtuma käynnistyy perjantaina etkoretkellä Kauhanevalle ja jatkuu lauantaina seminaarilla.

Samana lauantaina Parkanon Seudun Mobilistit ry juhlistaa yhdistyksensä 30-vuotisjuhlaa muun muassa autonäyttelyllä kaupungintalon pihapiirissä sekä pitämällä automuseolla avoimia ovia. Käenkoskella juostaan Liekkihölkkä, ja ilta huipentuu keskustassa, jossa vietetään LiekkiYötä komealla kattauksella: Maija Vilkkumaa, Neljänsuora, Yölintu, Kake Randelin, LeeWings ja Teppo Tuomisto.

Sunnuntaina Ihminen Luonnossa -tapahtumassa on vuorossa Lapset luonnossa -perhetapahtuma Parkanon Metsämuseolla, ja ensi viikolla retkeillään Hämeenkankaalle ja Alkkianvuorelle, kierretään Kirkkojärvi kävellen ja vietetään leppoisaa luontoiltaa SyVillassa.

Katso ohjelma ja ajankohdat tarkemmin Visit Parkano -sivuilta.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.