kehitysparkki.at

Kesäasukastapahtuma tavoitti mukavasti

Kesäkuun lopulla järjestetty kesäasukastapahtuma kokosi hyvän joukon vapaa-aikaansa Parkanossa viettäviä kuulemaan monenlaista tietoa sekä Parkanon palveluista että ympäristön- ja vesistöjensuojelusta ja nauttimaan leppoisasta yhdessäolosta.

Tapahtuman ja sitä edeltäneen kesäasukaskyselyn saama hyvä palaute kannustaa Parkanon kaupunkia, Kihniön kuntaa ja niiden yhteistä elinkeinoyhtiötä Kehitys-Parkkia tiivistämään entisestään yhteydenpitoa alueen vapaa-ajanasukkaisiin. Esimerkiksi palveluista halutaan tarjota tietoa.

– Parkanon ja Kihniön kesäasukkaat vilkastuttavat elämää melkoisesti, varsinkin paikallisissa kauppaliikkeissä, kesätapahtumissa ja esimerkiksi kirjastossa. Tarpeen mukaan kesäasukkaat voivat käyttää myös täällä sote-palveluita, Parkanossahan on joka päivä ja yö kiireellisten tapausten lääkärinvastaanottokin, toteaa kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma.

Hän on tyytyväinen siihen, kuinka vilkkaasti kesäasukaskyselyyn vastattiin ja kuinka kiitettävä joukko antoi sähköpostiosoitteensa Kehitys-Parkin postituslistalle.

– Kaikkia emme varmaan kuitenkaan tavoittaneet, joten myös tuttaville voi vinkata, että kesäasukaskirjeen postituslistalle pääsee laittamalla viestin Anniina Leppihalmeelle Kehitys-Parkkiin. Toki kuntiin voi myös suoraan laittaa kysymyksiä ja palautetta, esimerkiksi vapaa-ajan palveluista.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.