kehitysparkki.at

Erämessut ensi vuonna kesäkuussa


Ensimmäiset Pirkanmaan Erämessut onnistuivat loistavasti, joten jatkoa on luvassa ensi kesänä. Silloin erämessut järjestetään Parkanossa jo kesäkuussa, pe–su 7.–9.6.

– Erämessut ylittivät noin 10 000 kävijän tavoitteen, ja myyjiäkin oli näillä ensimmäisillä messuilla yli 130, joten päätös seuraavien messujen järjestämisestä oli helppo tehdä jo messujen aikana, iloitsee Klaus Myllymäki.

Seuraavien messujen tavoitteet ovat vielä kovemmat. Messuyleisön määrä pyritään vähintäänkin tuplaamaan lisäämällä messuosastojen määrää ja tuomalla ohjelmaa tasaisemmin kaikkiin messupäiviin.

– Nyt ohjelma painottui lauantaille, ja Tanhupallo oli vertaansa vailla. Lapsiperheitä oli liikkeellä valtavasti. Siinä meillä onkin miettimistä, kuka on ensi vuoden vetonaula, Myllymäki pohtii. 

– Näytteilleasettajista tiedämme jo nyt, että heitä tulee mukaan 250–300. Monet uudet tahot ovat ilmoittaneet olevansa messuista kiinnostuneita, koska ylitimme 10 000 kävijän rajan. Seuraavilla messuilla ase- ja metsästyspuoli ovat väkevämmin esillä, ja esimerkiksi koiria tulee mukaan enemmän.

Pirkanmaan Erämessut järjestetään ensi kesänäkin Parkanon urheilutalon ympäristössä, koska alue toimi hyvin ja mahdollisti monenlaisen toiminnan. Pientä kehitystyötä alueella toki tehdään, esimerkiksi kyltityksiä ja esteetöntä liikkumista parannetaan.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.