kehitysparkki.at

Yrittäjät haluavat järvinäkymän KolmostiellePuistotyönjohtaja Elisa Simola ja tekninen johtaja Jarmo Kyösti lähdössä tutkimaan, millaisia toimia vaatii, että Kirkkojärvi saadaan näkymään Kolmostielle.


Kaupunki aikoo vielä syksyn aikana perata Kirkkojärven rantoja Parkanon keskustan kohdalla, jotta järvinäkymä saadaan paremmin esiin Kolmostietä kulkevien iloksi. Parkanolaiset yrittäjät ovat olleet asiassa aktiivisia ja toivoneet ranta-alueen yleisilmeen parantamista.


– Kimmoke tähän tuli nyt yrittäjien suunnalta, mutta kyllä tämä meillä on suunnitelmissa ollut. Olemme hakeneet maisematyöluvan jo viime vuonna, mutta työn toteuttaminen on odottanut oikeaa hetkeä, kertoo tekninen johtaja Jarmo Kyösti.

Kehitys-Parkki järjesti syyskuun alussa yrittäjille keskustelutilaisuuteen, jossa esiin nousivat myös esimerkiksi rantojen ruoppaus, camping-alueen siistiminen ja aktiivisempi käyttöönotto, koirapuiston jalasten leikkipuiston rakentaminen Kolmostien tuntumaan sekä kevyen sillan rakentaminen salmen puolelta toiselle. Näiden toimien kustannuksia selvitellään ja lupien hakemista niiden toteuttamiseen pohditaan tulevaisuudessa.

Yleisesti tilaisuudessa vallitsi yksimielisyys siitä, että rantojen siistiminen sekä alueen elävöittäminen ja maisemoiminen ovat erittäin tärkeä osa paikkakunnan markkinointia. Siisti ja puistomainen Kolmostien varsi luo positiivista mielikuvaa paikkakunnasta tien käyttäjille.

Tänä syksynä rannan puustoa ja risukkoa harvennetaan ja raivataan uuden kerrostalon ja Pentintien sillan välisellä vajaan kilometrin tieosuudella. 

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.