kehitysparkki.at

Yritystoiminnan kehittämistä tukevat palvelut

 

Olemme apuna myös kasvaville yrityksille. Yhteistyö lähtee käyntiin keskustelemalla, kun kartoitamme yhdessä yrityksen kasvu- ja kehittämistarpeita.

A. Rahoitus- ja hankeneuvonta; käynnistätkö tai kehitätkö uutta toimintaa, ovatko investoinnit ajankohtaisia tai ovatko yrityskaupat edessä?
Yhteistyökumppanina mm. Finnvera

  • Investointituki laitteiden, koneiden ja rakennusten hankinta
  • Kehittämistukea tuotekehitykseen, osaamisen kehittämiseen
  • Kansainvälistymiseen

Teemme tiivistä yhteistyötä eri rahoitustahojen kanssa. Mm. Pirkanmaan ELY-keskus, Leader Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry sekä teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekes. Erilaisia lainarahoitusvaihtoehtoja yrityksille tarjoavat mm. Finnvera ja pankit. Yritysrahoitusesimerkkejä löytyy täältä.

"Autamme mielellämme yrityksesi rahoitusasioista, keskustelut käydään aina luottamuksellisesti. Etsitään juuri Sinun yrityksellesi paras ratkaisu." toteaa yritysneuvoja Jari Pihlajamäki.

B. Koulutustarvetta? Organisoimme koulutusta yrityslähtöisesti, joka on lähtöisin aidosta tarpeesta.
Yhteistyössä mm. Sasky

C. Muutostilanteet yrityksessä. Tule käymään, pohditaan josko yhdessä löydämme ratkaisun.

Autamme mielellämme myös

Toimitila-asioissa
Lomakkeet, esitteet, oppaat ym. materiaali

Olemme läsnä, kysy tarvittaessa apua asiakirjojen täyttämisessä ja hakemusten tekemisessä.

 

 

Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen liiketoiminnan ja talouden suunnitteluun niin uudelle kuin toimivallekin yritykselle. Lisäksi Yritystulkki sisältää valmiita lomakkeita ja sopimuspohjia yrityksen arjen eri tilanteisiin.